Palvelut

Keittiöremontti

Osaamisemme kattaa pintojen uudistukset ja kiintokalusteiden asennukset. Erikoistöistä vastaavat pätevät yhteistyökumppanimme. Panostamme kaikissa keittiöremonteissa työnjälkeen sekä pitävään aikatauluun. Tarvittaessa olemme käytettävissäsi jo remontin suunnitteluvaiheessa.

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuone on yksi kodin työläimmistä ja kalleimmista parannuskohteista. Kylpyhuoneremontti mielessä, aina ei tarvita remonttia kylpyhuoneen uudistamiseen, vaan uutta ilmettä kylpyhuoneeseen voi saada helposti kalusteiden uusimisella.

Kaapistot

Joskus on hyvä säilyttää vanha toimiva kaapiston runko, mutta vaihtaa eteen uudet liukuovet. Silloin kaapistoon saadaan uusi ilme huomattavasti edullisemmalla hinnalla.

Toimistokalusteet

Toimiva toimisto on yrityksessä tärkeä voimatekijä. Meiltä löytyy vuosien kokemus ja ammattitaito kalusteiden asentamisesta. Tarjoamme asennuksen avaimet käteen -periaatteella. Viemme pakkausjätteet ja työstä aiheutuvat roskat mennessämme.

Kodinkoneet

Hoidamme kodinkoneiden asennuksen remontin yhteydessä tai voit tilata meidät pelkästään kodinkoneiden asennusta varten. Kodinkoneiksi luetaan kylmälaitteet, ruoanvalmistuksessa käytettävät laitteet sekä kodinhoitoon liittyvät laitteet.